Over Motormaatje

Al meer dan 10 jaar is Motormaatje de leukste motorclub op internet! Een club voor motorrijders die graag samen een dagje of een weekend willen toeren. Want het motorrijden is natuurlijk leuk, daar heb je de motor immers voor gekocht, maar dat is voor velen slechts de helft van het plezier. Onderweg samen een terrasje pakken, lekker ouwehoeren over wat je allemaal gezien hebt, maar ook sterke verhalen, het is de andere helft van het plezier.

Ontstaan in 2009

Toen ik mijn motorrijbewijs haalde, wilde ik vooral veel gaan rijden. Niet steeds hetzelfde rondje, maar samen met andere motorrijders leuke gebieden ontdekken. Dat kon natuurlijk via een motorclub, een forum of (destijds nog) Hyves en Facebook, maar ik miste iets, het kon in mijn ogen een stuk makkelijker.

En als je vindt dat iets beter kan, dan vind ik dat je het moet laten zien. Ik trok de stoute schoenen aan, werkte het idee van Motormaatje uit en zorgde ervoor dat de site in 2009 het levenslicht zag. Het idee is simpel: leden organiseren toerritten, en andere leden kunnen met één druk op de knop inschrijven. Alle details krijg je overzichtelijk in beeld, inclusief informatie over de andere deelnemers. Sindsdien zijn er vele duizenden kilometers gereden, en krijg ik bijna dagelijks leuke berichten van blije motorrijders.

Make-over in 2017

De ontwikkeling van internettechnologie gaat hard, de site was op een gegeven moment toe aan een make-over. Zowel de techniek als het uiterlijk werden in 2017 volledig vernieuwd, en uiteraard werd de site volledig mobiel vriendelijk. Frisser, sneller en beter, het is gelukt! De site groeide mede door dat succes uit tot de leukste en meest bekende motorclub op internet.

België en Duitsland in 2020

Succes valt op, ook in het buitenland en stoute schoenen aantrekken, dat vind ik leuk. Motormaatje gaat dus over de grens! In mijn dromen zie ik mezelf al aanmelden voor motorritten die Duitsers in hun eigen Eifel organiseren. Of bij onze Belgische vrienden, die de Ardennen als geen ander kennen. Op het moment van schrijven zijn motormaatje.be en motorkumpel.de nog niet helemaal af, maar er wordt hard aan gewerkt!

 

Ik wens je heel veel plezier met de site, en hoop je graag eens te ontmoeten bij één van de vele toerritten!

 

René Appeldoorn (mijn profiel)
Oprichter van Motormaatje
Contactgegevens

Motormaatje | Motor.NL Media Company

Korte Noorderweg 29
1221 NA Hilversum (Nederland)

E-mailadres: info@motormaatje.be

Bankrekening: NL22 RABO 0337 5889 53
KVK nummer: 67788661
BTW nummer: NL857174174B01

Bericht sturen

Dit contactformulier is tegen misbruik beschermd met reCAPTCHA en daardoor zijn het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing.